fbpx

My Parenthood Blog

Ξε-μπλογκάρουμε γράφοντας για όλα: την ευτυχία, τις προκλήσεις και τις αγωνίες μας ως γονείς. Μέσα από μια επιλεκτική θεματολογία, ξεδιπλώνουμε τις σκέψεις σχετικά με τη ζωή με το μωρό μας και τη μοιραζόμαστε με όλους εσάς. ‘Εχουμε καταλήξει στην άποψη ότι το μοίρασμα μετράει!

θυμός

Πως να βοηθήσω το παιδί μου να ελέγξει το θυμό του;

Το να ελέγξει το παιδί το θυμό του είναι μία σημαντική ικανότητα. Η Αναπτυξιακή Ψυχολόγος κα Ματίνα Σωτηροπούλου, αναλύει τι κρύβει ο θυμός στην παιδική ηλικία και προτείνει πρακτικούς τρόπους αντιμετώπισης.

Πως να βοηθήσω το παιδί μου να ελέγξει το θυμό του; Read More »

Ποιοι είναι οι λόγοι που οι γονείς αισθάνονται άγχος το καλοκαίρι;

Είναι άραγε για τους γονείς ξέγνοιαστο το καλοκαίρι; Η Αναπτυξιακή Ψυχολόγος Ματίνα Σωτηροπούλου, εξηγεί τις αιτίας για τις οποίες το γονεϊκό άγχος αυξάνεται στις διακοπές.

Ποιοι είναι οι λόγοι που οι γονείς αισθάνονται άγχος το καλοκαίρι; Read More »

πατέρας

Ο πατέρας δεν είναι “κομπάρσος” στη ζωή του παιδιού

Ο πατέρας, ο ρόλος τους ιστορικά, η εξέλιξή του. Η Ψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου μιλά σε ένα ενδιαφέρον άρθρο για τη σημασία της πατρότητας στον ψυχισμό του παιδιού.

Ο πατέρας δεν είναι “κομπάρσος” στη ζωή του παιδιού Read More »

τέχνη

Mπορεί η τέχνη να απομακρύνει το παιδί μου από την οθόνη;

Η τέχνη ως αντίδοτο του εθισμού στις οθόνες και η θεραπευτική αξία των χρωμάτων για την παιδική ψυχή, μέσα από τα μάτια των ειδικών μας.

Mπορεί η τέχνη να απομακρύνει το παιδί μου από την οθόνη; Read More »

ακαδημαϊκό άγχος

Ακαδημαϊκό Άγχος: Tι συμβαίνει στους μαθητές του Λυκείου;

Το ακαδημαϊκό άγχος είναι όλο και πιο έκδηλο στους έφηβους. Ο Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων Αθανάσιος Κανελλόπουλος, με αφορμή την περίοδο των εξετάσεων, μας μιλά για το θέμα.

Ακαδημαϊκό Άγχος: Tι συμβαίνει στους μαθητές του Λυκείου; Read More »

ερχομός μωρού

Ο ερχομός του μωρού αλλάζει τις συναισθηματικές ανάγκες του ζευγαριού

Ο ερχομός ενός παιδιού στο σπίτι αποτελεί ένα νέο και καθοριστικό στάδιο στη ζωή του ζευγαριού. Η Ψυχολόγος Ματίνα Σωτηρόπουλου αγγίζει ένα θέμα που αντιμετωπίζουν πολλοί νέοι γονείς.

Ο ερχομός του μωρού αλλάζει τις συναισθηματικές ανάγκες του ζευγαριού Read More »

‘Οροι διαγωνισμού για το coloring book

1. H εταιρία καλούμενη στο εξής χάριν συντομίας, “meta grunge” διοργανώνει σε συνεργασία με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Care Direct AE», που εδρεύει στην Δάφνη Αττικής, στην οδό Δερβενακίων αρ. 8, ΤΚ 17235, όπως νόμιμα εκπροσωπείται (εφεξής «Care Direct»), διαγωνισμό στην ιστοσελίδα που διατηρεί η δεύτερη στο Instagram (https://www.instagram.com/myparenthood.online/),   σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής, που όλοι συνομολογούνται ουσιώδεις.  2. Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς στο διαδίκτυο έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το

‘Οροι διαγωνισμού για το coloring book Read More »

mamaeinai

Mπες στο mamaeinai.gr & κέρδισε πλούσια δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Η Γιορτή της Μητέρας θα σε βρεί με δώρα από επώνυμα brands! Δώσε το δικό σου νόημα στη λέξη “μαμά” στο mamaeinai.gr & μπες στη μεγάλη κλήρωση!

Mπες στο mamaeinai.gr & κέρδισε πλούσια δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας Read More »

Μόλις προσθέσατε αυτό το προϊόν στο καλάθι σας

Live Masterclass
Επιβεβαίωση εγγραφής
Scroll to Top