fbpx

My Parenthood Blog

Ξε-μπλογκάρουμε γράφοντας για όλα: την ευτυχία, τις προκλήσεις και τις αγωνίες μας ως γονείς. Μέσα από μια επιλεκτική θεματολογία, ξεδιπλώνουμε τις σκέψεις σχετικά με τη ζωή με το μωρό μας και τη μοιραζόμαστε με όλους εσάς. ‘Εχουμε καταλήξει στην άποψη ότι το μοίρασμα μετράει!

υγιεινό τάπερ παραλίας

Το υγιεινό τάπερ παραλίας

Το υγιεινό τάπερ παραλίας είναι κομμάτι των καλοκαιρινών μας διακοπών. Η Διατροφολόγος Γεωργία Ζιώγου μας δίνει σχετικές οδηγίες.

‘Οροι διαγωνισμού για το coloring book

1. H εταιρία καλούμενη στο εξής χάριν συντομίας, “meta grunge” διοργανώνει σε συνεργασία με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Care Direct AE», που εδρεύει στην Δάφνη Αττικής, στην οδό Δερβενακίων αρ. 8, ΤΚ 17235, όπως νόμιμα εκπροσωπείται (εφεξής «Care Direct»), διαγωνισμό στην ιστοσελίδα που διατηρεί η δεύτερη στο Instagram (https://www.instagram.com/myparenthood.online/),   σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής, που όλοι συνομολογούνται ουσιώδεις.  2. Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς στο διαδίκτυο έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το …

‘Οροι διαγωνισμού για το coloring book Διαβάστε Περισσότερα »

ρούχα

Μαμά που πάνε τα παλιά ρούχα όταν τα πετάμε;

H πολυσυζητημένη εγκατάσταση “Return to Sender” (Επιστροφή στον Αποστολέα) στο ΚΠΙΣΝ είναι η τέλεια αφορμή για να μιλήσεις στο παιδί σου για το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης κατανάλωσης και τις επιπτώσεις της σε ανθρώπους και περιβάλλον.

Μόλις προσθέσατε αυτό το προϊόν στο καλάθι σας

Live Masterclass
Επιβεβαίωση εγγραφής
Scroll to Top