fbpx

Mαρία Σπερελάκη

Σπερελάκη
ΠΙΣΩ
Βιογραφικό

                        -Love Your Body σε όλες τις φάσεις της ζωής σου-

Κι όταν λέμε ότι η ομάδα πετάει, με την ALTERLIFE κοντά μας απογειώνεται!

Θέλοντας να σου προσφέρουμε το καλύτερο για τη φυσική σου κατάσταση, το myparenthood συνεργάζεται με την ALTERLIFE, έχοντας ως κοινούς στόχους:

 • Να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μπορεί μια έγκυος γυναίκα να γυμναστεί με ασφάλεια και άνεση σε ένα online περιβάλλον.
 • Να μεταδώσουμε την ALTERLIFE Fitness Excellence εμπειρία στην έγκυο αλλά και στη λεχωίδα.
 • Να μεταφέρουμε τα οφέλη της άσκησης στη ζωή μιας εγκύου και μιας λεχωίδας με άψογο επαγγελματισμό και οργάνωση.
 • Να οραματιστούμε και να πραγματοποιήσουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα μετά την περίοδο της κύησης, για να επανέλθουμε σταδιακά σε μια καλή φυσική κατάσταση.

Η ALTERLIFE

ALTERLIFE σημαίνει εναλλακτική – νέα ζωή. Σηματοδοτεί την μετάβαση σε μία άλλη κατάσταση, εκεί που ο πόνος, η αδυναμία, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, οι περιορισμοί που σε κρατούν μακριά από τα όνειρά σου δεν υπάρχουν πιά.  Στην ALTERLIFE αλλάζεις φιλοσοφία, προτεραιότητες, στάση απέναντι στο σώμα & τον εαυτό σου, απέναντι στη ζωή. Εκεί βρίσκουμε τους πλέον καταξιωμένους ειδικούς στο Pilates, καθώς στα γυμναστήρια της ALTERLIFE:

 • Διαθέτουν 900 κρεβάτια Pilates σε 67 από τους χώρους τους
 • Διεξάγουν 8000 προπονήσεις την ημέρα
 • Διαθέτουν 700 γυμναστές εκ των οποίων οι 450 είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές Pilates
 • Κατέχουν τεράστια εμπειρία από πληθώρα περιστατικών κατά την εκγύμναση στη συγκεκριμένη υπηρεσία

Love Your Bodyμαθήματα Pilates Prenatal & Postnatal

Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, η άσκηση με αντιστάσεις συμβάλλει στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης οσφυαλγίας, στη μικρότερη διάρκεια των ωδίνων του τοκετού, στο συντομότερο χρόνος ανάνηψης και στη συντομότερη επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες μετά τον τοκετό.​

Με την υπηρεσία Love Your Body – μαθήματα Pilates Prenatal & Postnatal από την ALTERLIFE στο myparenthood, θα επωφεληθείς τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και στη λοχεία, καθώς μαζί θα πετύχουμε:

 • Ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος
 • Βελτίωση της στάσης του σώματος και της ισορροπίας​
 • ​Αύξηση της ενέργειας​
 • Βελτίωση της ψυχολογίας (αύξηση ενδορφίνων)
 • Μείωση του περιγεννητικού άγχους.​
 • Βελτίωση της ποιότητα του ύπνου

Η Μαρία Σπερελάκη αφού σπούδασε Γεωγραφία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές στο διατμηματικό τμήμα Ωκεανογραφίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ανακάλυψε την αγάπη της για τη γυμναστική και ειδικότερα για τη μέθοδο Pilates. Με τις κατάλληλες και απαραίτητες πιστοποιήσεις από ιδιωτικούς φορείς στο Pilates, εξειδικεύσεις (mat, props, reformer, trapeze) και ενασχόληση με ειδικές περιπτώσεις όπως η εγκυμοσύνη, ξεκίνησε να εργάζεται στο αντικείμενο που αγαπά.

Σημερινή δραστηριότητα

Από το 2018 εργάζεται στη μεγαλύτερη κοινότητα του Fitness, Alterlife στον τομέα του Pilates δίνοντας μεγάλη έμφαση στην κινητικότητα της σπονδυλικής στήλης, κινητικότητα αρθρώσεων, υποστηρικτικά στην αποκατάσταση τραυματισμών, pre και post natal.

Η Παυλίνα Τζουβάρα είναι απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστική. Είναι μητέρα δύο παιδιών και ασχολείται με το fitness τα τελευταία 13 χρόνια. Έχει εξειδίκευση στις μεθόδους Pilates mat and props, pregnancy καθώς και σε δυναμικά προγράμματα. Αποτελεί βασικό στέλεχος τα τελευταία 8 χρονιά στην ALTERLIFE και τα τελευταία δυο είναι καθηγήτρια και στη σχολή της εταιρίας αναλαμβάνοντας το ρολό της εκπαιδεύτριας σε σεμινάρια Pilates mat και Pre-Post natal.

Μόλις προσθέσατε αυτό το προϊόν στο καλάθι σας

Live Masterclass
Επιβεβαίωση εγγραφής
Scroll to Top