Ματίνα Σωτηροπούλου

Ψυχολόγος
ΠΙΣΩ
Βιογραφικό

Στόχος μου είναι να αισθάνονται όλα τα μέλη της οικογένειας ασφάλεια και ζεστασιά.

Η Ματίνα Σωτηροπούλου γεννήθηκε στη Αθήνα της Ελλάδας, όπου και διαμένει σήμερα. Απέκτησε το πρώτο της πτυχίο στο τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) το 2014, ενώ το 2015 απέκτησε Μετεκπαιδευτικό Δίπλωμα “Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία”​ της Παιδοψυχιατρικής​ Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο “Αναπτυξιακής Ψυχολογίας” (Child Development) του University College of London (UCL) και έχει εργαστεί σε σχολεία του Λονδίνου για 3 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής και εκπόνησε πτυχιακή εργασία με θέμα την αποδοχή / απόρριψη από τον πατέρα σε εφήβους και η διαμόρφωση ταυτότητας.

Συμμετείχε στην υλοποίηση επιδημιολογικής έρευνας με θέμα «Πανελλήνια έρευνα στο σχολικό πληθυσµό για τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών (Έρευνα ESPAD 2015) και ήταν εθελόντρια για 2 χρόνια στο κέντρο οικογένειας “Body and Soul” του Λονδίνου.

Γράφει άρθρα επιστημονικού ενδιαφέροντος. Είναι εκπαιδευμένη Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά ενώ στα ενδιαφέροντά της είναι οι τέχνες και το περιβάλλον.

Μόλις προσθέσατε αυτό το προϊόν στο καλάθι σας

Scroll to Top